1679_Pension-Danmark_Sirius_INT_BygningSyd_Foyer_Stue_001

Købsprocessen

Når du køber en ejerlejlighed i HavneBryggen Sirius, sker det via home Nordhavn / Projektsalg eller Sweet-Homes Projekt København. Købsaftalen med bilag er udarbejdet for bygherre af Accura Advokatpartnerselskab, der sammen med home Nordhavn / Projektsalg eller Sweet-Homes Projekt København står for besvarelse af købers advokats spørgsmål.

Første fremvisning

Vi anbefaler et besøg i vores showroom på Islands Brygge 62, lige ved siden af byggeriet. Her du får et indblik i byggeriets beliggenhed, boligerne og fornemmer stemningen på Islands Brygge. Her træffer du vores mæglere, der udover et stort kendskab til området giver dig en grundig gennemgang af projektet og er klar til at svare på dine spørgsmål. Her kan du se materialeprøver og en køkken- og badeværelsesudstilling.

Reservationer

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og er tryg ved valget af din nye bolig. Du har derfor mulighed for at reservere en bolig i op til 4 hverdage uden omkostninger for dig. I den periode er vi til disposition med svar på dine eller dine rådgiveres spørgsmål omkring projektet.

Købet

Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, og når du har valgt din drømmebolig, kan du roligt underskrive en købsaftale. Dit køb vil altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter er den bindende. Du har som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept.

Når købsaftalen er underskrevet, skal der indenfor 14 dage stilles en bankgaranti på købesummen, evt. med tillæg af tilvalg. Bankgarantien koster typisk kr. 2.500-5.000 at stille indtil overtagelsesdagen. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger.

Berigtigelsen af overdragelsen sker som seriesalg, hvor sælgers advokat udarbejder og bekoster skøde og refusionsopgørelse samt tinglyser skødet. Køber skal alene betale tinglysningsafgifter forbundet hermed.

Materialevalget i boligerne, er lagt på et højt niveau, men der mulighed for ændring af visse materialevalg. Til- og omvalg er vil indebære en merpris, der tillægges købesummen. Du kan få udleveret materialebeskrivelse og prisoversigter hos mægleren. Til- og omvalg skal ske inden for en given tidsfrist, der oplyses i købsaftalen.

Indflytning. 1-års og 5-års gennemgang

Boligerne er klar til indflytning ca. 1. november 2022.

Senest 10 hverdage før overtagelsesdagen vil du blive inviteret til en gennemgang af din bolig. Du kan her medbringe din egen byggesagkyndige. Ved indflytningen ønsker vi at sikre os, at alt er, som det skal være. Bygningerne herunder fællesarealer vil inden overtagelsesdagen blive gennemgået af en af ejerforeningen udvalgt bygningssagkyndig, som repræsenterer samtlige købere.

Der vil ske gennemgang af boligen efter første år og stikprøvevis igen efter femte år. Vi ønsker at samtlige nye beboere får overdraget den drømmebolig, som de har drømt om. Vi vægter kvaliteten højt.

 

Lars Heede-Ørsted
heede@home.dk
40 50 70 25

Henrik Bengtson
hbengt@home.dk
20 22 45 05

Laura Amalie Kylén Nørager
laak@home.dk
81 41 21 50

 

Maria Schlichting
ms@sweet-homes.dk
24 64 07 88  /  53 76 24 64

Martin Elbke
me@sweet-homes.dk
24 64 08 73

Helle Høyer, Administration
hh@sweet-homes.dk
53 86 24 64

Kontakt og information

Vil du vide mere om projektet eller booke en fremvisning, kan du skrive til os her. Du vil blive kontaktet inden for 24 timer.

For mere information – kontakt:

home Nordhavn / Projektsalg
+45 35 25 12 00
nordhavn@home.dk

Sweet-Homes Projekt København
+45 24 64 07 88
kontakt@sweet-homes.dk

Close Menu