Bebyggelse øst for HavneBryggen Sirius er under projektering, så der tages forbehold for ændringer.
Bebyggelse øst for HavneBryggen Sirius er under projektering, og der tages forbehold for ændringer.
Bebyggelse øst for HavneBryggen Sirius er under projektering, så der tages forbehold for ændringer.

Gennemtænkt ikonisk arkitektur – hvor det grønne og blå mødes

HavneBryggen Sirius er designet af internationalt anerkendte Henning Larsen Architects. Arkitektvirksomheden har blandt andet vundet priser for Operaen i København og det nye Moesgaard Museum ved Aarhus.

HavneBryggen Sirius består af lys beton med en unik overflade udviklet særligt til dette byggeri. De store og varierende vinduespartier skaber dynamik. Beplantede altaner hele vejen rundt om bygningerne gør HavneBryggen Sirius grønt og levende. Farverne er den lyse beton, træets mørke glød og de mange nuancer af grønt på facaden. 

Arkitekt Mikkel Hune fra Henning Larsen Architechts forklarer:

”Arkitekturen fortæller en gennemgående historie om den unikke placering. Materialevalget sender tanker mod den nærliggende fælled og havnen - med den robuste beton og altanernes trægulve.”

Som køber af en bolig i HavneBryggen Sirius opnår du sikkerhed for, at din kommende bolig lever op til topmoderne krav om bæredygtigt og sundt byggeri.

Vi tilbringer en overvejende del af vores liv indendøre. Vi lever, arbejder, lærer og leger indendøre og derfor er indeklimaet en betydelig faktor for vores helbred.
Alt det og meget mere er der tænkt over og har stort fokus i byggeriet HavneBryggen Sirius.

Kontakt og information

Vil du vide mere om projektet eller booke en fremvisning, kan du skrive til os her. Du vil blive kontaktet inden for 24 timer.

For mere information – kontakt:

home Nordhavn / Projektsalg
+45 35 25 12 00
nordhavn@home.dk

Sweet-Homes Projekt København
+45 24 64 07 88
kontakt@sweet-homes.dk

Close Menu